Samsung CLX-2160N Yazıcı Driver İndir

Samsung CLX-2160N Yazıcı Driver

Samsung CLX-2160N çok fonksiyonlu yazıcı için yazıcı özelliğini tanıtmanız için kurmanız gereken driver dosyaları.

Driver Kurulumu: İndirdiğiniz driver direk olarak açın ve kurulumu başlatınız. Kurulum sırasında ana kurulum ekranına yönlendirileceksiniz. Ana kurulum ekranında ilk ekranı için sisteminize driver dosyasını yükleyeceği yeri belirleyecek ilerleyeceksiniz. Kurulum sistem tarafından yapılacak asıl kurulum sayfasına geçeceksiniz.

İkinci yani asıl kurulum sayfası tamamen Türkçedir. Yazıcınızı takmanızı isteyecek takılı ise bir şey istemeden kurulumu tamamlayacaksınız. Driver kurulum veya tanıtma sırasında sorun yaşayan ziyaretçiler site altında bulunan yorumlar alanında bizlere sürekli olarak ulaşabilirler.

Sorunuz site kullanıcıları ya da editörler tarafından incelenerek yanıtı aynı sayfada verilecektir.

Sorunuzu sorarken lütfen detayları bildirmeyi unutmayınız. İşletim sistemi, hata detayı, hangi aşamada sorunla karşılaştığınızı… Soru detaylarını bildirmeniz durumunda sorunuza cevap verilecektir.

Detay bildirilmeyen sorularda sizlere detayları hakkında başka sorular yönetebiliriz, bu şekilde zaman kaybına yol açarak işleminizin gecikmesine neden olacaktır. Sorununuz detayını yazmayı unutmayınız. Bizlere driver ile alakalı olan tüm sorularınızı çekinmeden iletebilirsiniz. Sizlere yardımcı olmak isteriz.

Samsung CLX-2160N Yazıcı

İşletim Sistemi: Windows 2000, Windows 2003, Windows 2008, Windows XP, Windows Vista, Windows 7

Boyut: 12 MB
Üretici: Samsung
Dil: Türkçe

Samsung CLX-2160N Yazıcı Driver İndir

Yorum ya da Yardım İsteği için Yazabilirsiniz

Kullanıcılara ya da editörlere soru sorabilir, bilgi paylaşımında bulunabilirsiniz. Sorunuzun anlaşılabilir olması için sorunuzu detaylandırmayı unutmayınız.